Presenttips till inflyttningsfest?

Visst är det svårt att veta vad man ska köpa som inflyttningspresent? Helst ska det vara något personligt och gärna något användbart som underlättar i dina vänners vardag.

Men att komma på något som klassas som en riktigt bra inflyttningspresent är ganska svårt. Därför har vi listat tre klockrena tips på inflyttningspresenter som garanterat kommer göra succé hos mottagaren.

Köksförkläde till matentusiasten

Är din vän en riktig foodie som älskar att laga mat? Då är ett riktigt fint förkläde i skinn ett måste. Den kommer din vän kunna ta fram och stoltsera med på middagsbjudningar och kommer göra att din vän ser ut som en riktigt sofistikerad gourmand.

Snygga brandsläckare ett måste

Brandsläckare bör alla ha, men den klassiska röda brandsläckaren är ganska ful att ha framme. Till slut hamnar den oftast längst bak i något skåp där den gör allt annat än nytta. Därför är en riktigt snygg vit eller svart brandsläckare från exempelvis Eldstickan ofta en riktigt uppskattad inflyttningspresent.

Spel som dekorationer

Prydnadssaker är snygga att ha framme men de behöver inte bara finnas till för att du ska beundra dem. Nuförtiden finns klassiska brädspel i snygga layouter som både är fina och roliga att ha framme.