Elbilar allt vanligare hos de som bor i bostadsrätt

Antalet elbilar som säljs har som du säkert märkt ökat markant de senaste åren, och allting tyder på att trenden kommer fortsätta. Biltillverkarna jobbar hårt med att ställa om produktionen till elbilar. Till exempel ska alla nya bilar som Volkswagen bygger i Europa vara elbilar från och med 2033.

I takt med att elbilsanvändandet ökar blir även behovet av laddare större, inte minst hos bostadsrättsföreningar.

Tillgång till laddare ökar efterfrågan och värdet på din bostadsrätt

Fler och fler bostadsrättsföreningar har börjat installera laddboxar på sina parkeringar, och det finns en bra anledning till det. Förutom att underlätta vardagen för dig och dina grannar som kör elbil, kan det också öka värdet på era lägenheter. Allt fler människor kör eller kommer köra elbil inom en snar framtid, och har en lägenhet tillgång till laddplats blir den direkt attraktivare hos eventuella köpare.

Det är ett väldigt bra argument du kan lägga fram på nästa föreningsstämma, för att få resten av medlemmarna att gå med på ditt förslag.

Boka en fri konsultation redan idag

För att få veta mer om din och din bostadsrättsförenings möjligheter kan det vara bra att få råd av experter. Därför bör du ta en titt på nätet och boka en kostnadsfri konsultation för att hitta rätt lösning för din bostadsrättsförening.