Vattenburen golvvärme

Vid renovering så kommer det många gånger upp vilken typ av golvvärme som man funderar på att installera. Med dagens teknik så har det blivit betydligt enklare att välja golvvärme. Frågan är då om man ska välja vattenburen golvvärme eller elektrisk.

Ta en titt hos Flooré så får du bra koll på vattenburen golvvärme och hur det hela fungerar med termostater, pumpar och shuntar. Flooré har färdiga paket som man kan installera själv om man är något så när händig. Annars finns det duktiga installatörer som inte gör något annat än att att installerar vattenburen golvvärme i olika hus.

Oavsett vad man väljer så blir golvvärmen en skön grej att gå på. Du slipper element efter väggarna och det blir betydligt lättare att möblera upp rummet då elementen inte finns där. Frågan på om man ska välja vatten. eller elektriskt kan bero på storleken på rummen, men de flesta rekommenderar vattenburen då det blir en skönare värme med vattenburen golvvärme.

Tänker du bar lägga in golvvärme innanför ytterdörren så kanske det inte är värt att kolla in vattenburet utan det kan fungera med el just där. Större vardagsrum, sovrum eller badrum så är det helt klart en ekonomisk fördel att välja vattenburet. Man kan lägga in golvvärme i alla rum i ett hus, perfekt att kunna justera och ha olika temperaturer i sovrummet och i vardagsrummet.