Lägenhet plus fritidshus

Om man bor i lägenhet så kan det vara skönt att ha ett fritidshus där man kan få känna friheten att göra det man önskar. Även om man trivs med lägenheten så är ett eget hus på landet något som många önskar sig. Det är befriande att lämna storstadsstressen för ett betydligt lugnare liv vid någon sjö eller vid havet.

Bygg ert egna fritidshus

Kanske ni har hittat det där speciella stället som ni skulle vilja ha ett sommarställe på. Kolla upp om det finns tomt att köpa och bygg ett eget fritidshus på platsen där ni vill vara. Se till att ansöka om bygglov i tid för det som ska byggas. Vårt stalltips när det kommer till hus är Sorselestugan. Här hittar ni fritidshus upp till 50 kvm och som skulle kunna passa in på den tomt ni köpt. De levereras i byggsats så ni kan enkelt om ni är ett par stycken montera upp er stuga själv. Se till att allt är förberett med markarbete och grund för huset. Prisbilden är betydligt lägre än andra fritidshus.

Anlita hantverkare

Alla kanske inte kan bygga och har den tid det krävs att fixa detta. Då är det till att anlita hantverkare som fixar detta. Visst det blir en extra kostnad om man inte gör ett handtag själv men vad gör man om tummen sitter mitt i handen. Det kan vara bekvämt och skönt att anlita någon som tar hand om hela bygget med vvs, el och allt som ska göras på huset för att få det så bekvämt som möjligt. Se till att ta in offerter från olika byggföretag som kan ta på sig allt som har med ert fritidshus att göra. Välj det som känns passa er bäst.