Få hjälp med fönsterputsning i din lägenhet

Nyputsade fönster är väldigt tillfredsställande, men det är inte alltid så lämpligt att fixa putsningen på egen hand. Det tar tid och kan till och med vara lite vanskligt om du behöver klättra på en stol för att nå upp till dina fönster. Ta då hjälp av en firma så slipper du besväret.

Fördelarna med att anlita en firma

Om du anlitar en professionell fönsterputsare så kan du räkna med att de har koll på hur jobbet ska göras. Är de dessutom certifierade så vet du att de har genomgått en utbildning och putsar dina fönster på ett säkert och rätt sätt med senaste hjälpmedlen. Dessutom ingår försäkring om något mot förmodan skulle gå sönder. En extra bonus är att du även kan få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden.

Att tänka på

Har du grannar som anlitar en firma så kanske den också passar dig. Rekommendationer från andra beställare är väldigt värdefulla då du får veta både för- och nackdelar. Du kan också googla på nätet för att hitta bedömningar om firman. Tänk på att dubbelkolla att F-skattsedel finns så att firman är registrerad. Följ sedan din magkänsla och välj den fönsterputsare som verkar trevlig och ger mest värde för pengarna. Vårt tips blir företaget Höga Höjder där du kan gå in och få en offert på dina fönster.