Att flytta

Att byta bostad och kanske även bostadsort är både spännande och tidskrävande på samma gång. Många gläds åt nystarten det innebär, men längtar inte till allt det praktiska som transport av möbler och husgeråd samt byten av elavtal, försäkring, TV- och bredbandsabonnemang.

Flyttstädning

Men det de flesta ser fram emot allra minst är nog ändå flyttstädningen. Detta är nästan alltid ett krav oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt, radhus eller villa. De flesta av oss biter ihop och gör jobbet själva trots att det faktiskt inte alls behöver vara särskilt dyrt att anlita städpersonal.

Med tjänsten Bidlay kan du hitta ett kvalitetssäkrat företag för hjälp med flyttstäd på bara fem minuter. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto och fylla i ett enkelt formulär där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Därefter kan du låta företagen lämna bud i en auktion eller be dem lämna sina offerter till ett fast pris.

Genom att anlita en städfirma genom Bidlay får du din städning professionellt utförd mycket snabbare än om du skulle ha gjort det själv och du kan ägna desto mer tid och energi till inredning och möblering av ditt nya hem. Eller varför inte till att planera den stora inflyttningsfesten?

Flytta bohag

Att flytta möbler och husgeråd är inte på långa vägar lika tråkigt som att städa så detta tar de flesta hand om själva. Många nöjer sig med att hyra släp om de har bil med dragkrok. Men om du flyttar en längre sträcka är det oftast bättre att hyra en transportbil. Det kan du göra på till exempel OKQ8.

Här hittar du en lång rad olika modeller för alla typer av behov med lastutrymmen från 4 kubikmeter upp till hela 22 kubikmeter. Samtliga bilar kan hyras från fyra timmar eller i längre perioder och alla kan köras med vanligt B-körkort.