Att flytta till något mindre

Det kan finnas flera anledningar till att flytta till något mindre. Anledningarna kan skilja sig mellan olika personer. Det kan vara att man som ung flyttar från sina föräldrar för att studera på annan ort och skaffar sig en studentlägenhet. Det kan vara föräldrar som tycker att huset är för stort med utflugna ungdomar och vill ha något mindre.

Det kan bli en stor skillnad om man är van att ha massor med kvadratmeter att röra på sig till något betydligt mindre. Det gäller också att möblera och inreda på ett smart sätt så det inte känns allt för trångt. Har man haft ett hus på kanske 160 kvadrat så att flytta till en lägenhet på 80 så halverar man ytan vilket innebär att man bör tänka om då det kommer till möblemang och hur man inreder.

Flyttar man in som ung student till en lägenhet på kanske max 20 kvadrat så gäller det att få till det på allra bästa sätt för att både kunna hänga med polare, sova, äta och studera. Det finns massor med smarta lösningar för att skapa ett trevligt boende på liten yta. Var noga då ni planerar inredning och möbler till en mindre bostad. Vi hoppas verkligen att ni kommer att tirvas trots att det är betydligt mindre yta än vad ni är van vid.